Antena Căutare

A renăscut moda aprozarelor de stat! Sute de români îşi fac zilnic cumpărăturile în magazinele pline de produse tradiţionale

Românii se întorc cu plăcere în aprozarele de stat. În Bucureşti, peste 300 de oameni trec în fiecare zi pragul magazinului Casa Unirea. Oamenii cumpără în special preparate tradiţionale, tobă sau caltaboş. Producătorii de brânză din Sibiu au însă competiţie puternică, ţăranii din pieţe. Principalii clienţi sunt însă turiştii. Până la Crăciun, magazine de stat cu produse româneşti se vor deschide şi în Slatina şi Piteşti.

Românii se întorc cu plăcere în aprozarele de stat. În Bucureşti, peste 300 de oameni trec în fiecare zi pragul magazinului Casa Unirea. Oamenii cumpără în special preparate tradiţionale, tobă sau caltaboş.

Producătorii de brânză din Sibiu au însă competiţie puternică, ţăranii din pieţe. Principalii clienţi sunt însă turiştii. Până la Crăciun, magazine de stat cu produse româneşti se vor deschide şi în Slatina şi Piteşti.

În magazinul Casa Unirea din Capitală sunt la orice oră din zi cel puţin 3-4 clienţi care studiază marfa. Cei mai mulţi se opresc la raionul cu mezeluri.

După numpărul de clienţi, se poate spune că magazinul de stat a dat lovitura. Cumpărătorii lasă aici între 50 şi 100 de lei.

Aprozarul este o şansă nesperată şi pentru producătorii români care cu greu au acces la magazinele mari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În curand, un nou magazin va fi deschis într-un ansamblu rezidenţial din Capitală şi alte două în ţară, la Saltina şi Piteşti.

Din cauza taxelor, la brânzărie preţurile sunt cu 10% mai mari. De asta aici ajung mai mult truiştii. Locanicii merg în pieţe.

Casa Unirea a primit în acest an un buget de aproximativ 20 de milioane de euro.

S-a decis! Salariile românilor, tăieri masive! Cine ia totuși mai mulți bani... Banca Mondială este pregătită să susţină noul guvern al Libanului, dar avertizează că criza economică trebuie combătută ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x