Antena Căutare

Actriță celebră, găsită moartă! Este doliu în lumea filmului

Este doliu în lumea filmului după ce o celebră actriță și regizoare a murit. Fanii sunt șocați de această pierdere. O boală cumplită a fost cauza decesului. 

Este doliu în lumea filmului după ce o celebră actriță și regizoare a murit. Fanii sunt șocați de această pierdere. O boală cumplită a fost cauza decesului.

Actriţa şi regizoarea Penny Marshall, prima femeie care a câştigat peste 100 de milioane de dolari cu un film, a murit luni în Los Angeles la vârsta de 75 de ani, a informat agentul său marţi, citat de AFP.

Celebră în lumea anglo-saxonă pentru rolul său din serialul "Laverne & Shirley" din anii '70, Penny a decedat din cauza unor complicaţii apărute în urma diabetului de care suferea, a indicat comunicatul acestuia.

"Atunci când Penny a regizat filmul 'Big' (1988) cu Tom Hanks, ea a devenit prima femeie din istorie care a realizat o peliculă cu încasări care au depăşit 100 de milioane de dolari", se afirmă în comunicatul citat, care aminteşte totodată că regizoarea a reeditat acest succes patru ani mai târziu cu "A League of Their Own", un film despre începuturile ligii feminine de baseball din Statele Unite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Penny Marshall a regizat filme din distribuţia cărora au făcut parte vedete ca Geena Davis şi Madonna, Robert De Niro şi Robin Williams ("The Awakening", 1990), Whoopi Goldberg ("Jumpin 'Jack Flash", 1986), Denzel Washington şi Whitney Houston. Ea a fost, totodată, cea care i-a oferit lui Mark Wahlberg primul său rol, arată cei de la Agerpres.

În anii '70, Penny Marshall a fost căsătorită cu regizorul Rob Reiner, care a adoptat-o pe fiica sa din prima căsătorie, Tracy Reiner.

Doliu în lumea filmului! O mare actriță și regizoare s-a stins din viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x