Antena Căutare

Aeroportul Bucuresti Baneasa, transformat intr-o aerogara de lux

Aeroportul Baneasa se va transforma intr-o aerogara de lux. Reamenajarea incepe la anul. Companiile low-cost isi fac deja bagajele sa se mute in Otopeni si, odata cu asta, sa scumpeasca biletele.

Dupa modernizare, aeroportul Aurel Vlaicu va arata ca London City Airport. Romanii au vazut mai multe modele si l-au ales pe cel mai potrivit pentru oamenii de afaceri, viitorii pasageri ai aerogarii. Salile de asteptare aglomerate se vor transforma in saloane si restaurante de lux. Iar calatorii isi vor astepta zborul pe canapele confortabile.

Transformarea aeroportului intr-unul de lux va costa intre cinci si zece milioane de euro. Lucrarile ar urma sa inceapa, cel mai devreme, la sfarsitul anului viitor.

Companiile low-cost nu vor mai opera pe noul aeroport. Vor fi obligate sa se mute la Otopeni. Efectul: biletele se vor scumpi cu cel putin patru euro.

Aeroportul Baneasa a fost proiectat pentru o capacitate de 300.000 de pasageri si a ajuns sa proceseze aproape 2 milioane de calatori, in fiecare an. Cele doua aerogari din Capitala opereaza, in total, 75% din traficul aerian din Romania.

Foto: Intactimages

Ungaria, campioana UE la TVA: 27%!... A treia banca de pe piata se va numi Alpha Eurobank Romania SA si va imprumuta logo-ul de la Alpha Bank...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x