Căutare Live

Afacerea Halloween: cum se pregatesc bucurestenii de "noaptea groazei", cu sau fara costume infioratoare

Cu masti sau fara, Halloween-ul nu este infiorator cand vine vorba de venituri. Noaptea groazei este chiar „ingrozitor” de bogata pentru patronii cluburilor chiar si cand acestea nu organizeaza petreceri cu vrajitoare si “insagerate”, asa cum cere regula sarbatorii americane.

Halloweenul strange clienti chiar si fara petreceri tematice, fapt pentru care unele dintre cele mai renumite cluburi din Capitala prefera sa nu atraga clienti prin sarbatoarea americana. „E prea comerciala pentru noi”, spune Silviu Andrei, MC-ul clubului Fratelli din Capitala, despre lipsa unei petreceri de Halloween in localul de care se ocupa.

Citeste AICI continuarea articolului!

Chevrolet sfideaza criza: 12 trimestre consecutive de vanzari record... TOP: Zece actiuni romanesti care au batut de sapte ori dobanda bancara...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri