Antena Căutare

Agricultorii spun ca preturile la alimentele de baza vor creste

Agricultorii nu cred in scaderea preturilor la alimentele de baza, odata cu cresterea productiei agricole din acest an, prognozata de ministrul Valeriu Tabara. Ba dimpotriva, fermierii spun ca alimentele se pot scumpi din cauza costurilor foarte mari pentru motorina sau ingrasaminte.

Confruntat cu o motiune simpla privind sprijinul acordat fermierilor, Valeriu Tabara a prognozat un an bun pentru fermieri, care nu sunt in schimb deloc de aceeasi parere.

Ministrul s-a aratat optimist si in privinta productiilor vegetale din 2011, deoarece s-a lucrat si mai mult teren decat in 2010.

Motiunea "Agricultura, falimentara, dar politizata", initiata de 58 de senatori PSD si PNL a fost respinsa luni, cu 65 de voturi "impotriva" si 59 de "pentru".

Sursa: Antena3

Schimbari marca Ariton: Noul sef al Transelectrica, expert in IT... INS: Afacerile din comertul cu amanuntul au scazut cu 5,5%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x