Antena Căutare

Alertă! Focar de coronavirus într-un centru comercial din România. Mai mulți angajați, depistați pozitiv

Un focar de coronavirus a fost depistat într-un centru comercial din Prahova. Mai mulți angajați de pe același raion au fost testați pozitiv cu Covid-19, iar reprezentații magazinului au luat măsurile necesare pentru a evita răspândirea virusului.

Alertă! Focar de coronavirus într-un centru comercial din România. Mai mulți angajați, depistați pozitiv
Focar de coronavirus într-un centru comercial din România | Hepta

Un nou focar de COVID-19 a fost depistat în judeţul Prahova, acesta fiind localizat la nivelul unui raion al unui centru comercial, unde cinci persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus.

Focar de Covid-19 într-un centru comercial din Prahova

Potrivit datelor comunicate, luni, de Prefectura Prahova, până la acest moment au fost confirmate cu COVID-19 un număr de 2.692 de persoane, dintre care 105 au decedat, ultimul deces fiind înregistrat la o tânără de 29 de ani care prezenta comorbidităţi.

"Conform DSP Prahova, în cadrul unui raion al unui centru comercial de pe raza judeţului a fost identificat un focar, unde au fost confirmate cinci persoane. A fost testat tot personalul din raionul respectiv, s-a dispus izolarea contacţilor, dezinfecţia spaţiului de lucru şi reorganizarea temporară a activităţii cu alţi angajaţi ai centrului respectiv", precizează sursa citată.

Citește și:

București, aproape dublu la numărul de cazuri de Covid, față de Suceava. Care sunt județele focar ale României în acest moment

La nivelul judeţului sunt active zece focare de COVID-19 cu 220 de persoane testate pozitiv, şapte fiind la agenţi economici, unul la Trezoreria Ploieşti, unul la o secţie a Spitalului de Psihiatrie Voila şi încă unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Prahova, printre județele cu creșteri ale numărului de cazuri de Covid

În secţiile de terapie intensivă sunt internaţi 26 de pacienţi COVID-19, dintre care 15 sunt ventilaţi. Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 în Prahova este de 308, dintre care 280 sunt ocupate.

Citește și:

Sub 1.000 de cazuri noi de coronavirus, în România! 779 de noi îmbolnăviri! Încă 29 de morți! Câte persoane cu COVID-19 sunt la ATI

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, Direcţia de Sănătate Publică Prahova a emis 250 de decizii de izolare şi 1.740 de decizii de carantină.

Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 15.576 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova.

Primăria Capitalei are conturile blocate. Municipalitatea trebuie să îi returneze lui Costică Constanda 115 milioane eur... Prejudicii în gestionarea banului public, în perioada stării de urgență! La ce sumă s-au ridicat. Raport întocmit de Cur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x