Antena Căutare

Suntem la coada continentului. Banii din această țară nu se compară cu nicio altă monedă din Uniunea Europeană!

Specialiștii și-au spus părerea și nu este deloc bună. În urma unui studiu foarte bine făcut, s-a ajuns la o concluzie necruțătoare, care spune multe despre poziția pe care o ocupă țara noastră în Uniunea Europeană.

Specialiștii și-au spus părerea și nu este deloc bună. În urma unui studiu foarte bine făcut, s-a ajuns la o concluzie necruțătoare, care spune multe despre poziția pe care o ocupă țara noastră în Uniunea Europeană.

Principalele valute din Europa Centrală şi de Est (CEE) ar urma să se aprecieze uşor faţă de euro în următorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece băncile centrale din regiune indică menţinerea unor rate stabile ale dobânzilor, spre deosebire de politicile anunţate de Rezerva Federală a SUA (Fed) şi de oficialii Băncii Centrale Europene (BCE), scrie Agerpres.

Anul viitor, leul românesc ar urma să se deprecieze uşor, la 4,81 pentru un euro, de la 4,725, conform sondajului realizat în perioada 1-3 iulie în rândul a 34 de analişti.

Leul românesc a înregistrat, în acest an, cea mai slabă performanţă din regiune, din cauza politicilor fiscale lipsite de predictibilitate şi a sporirii dezechilibrelor economice, apreciază analiştii intervievaţi de Reuters.

“Când te confrunţi cu adâncirea deficitului public şi a celui de cont curent, în pofida îmbunătăţirii evoluţiei activelor riscante pe plan global, încă ne aşteptăm ca moneda României să aibă o evoluţie mai puţin performantă. În principiu, leul este mai slab decât alte valute din CEE”, a apreciat Ciprian Dascălu, economist şef pentru România la ING.

Curs valutar BNR 5 iulie 2019. Euro și lira sterlină cresc... România, în atenţia UNESCO pentru exploatarea neconformă a pădurilor de fag înscrise în patrimoniul mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x