Antena Căutare

Anunțul așteptat de toți românii care au rate la bănci! Totul se schimbă până în luna iunie!

Rate reduse cu 50%, până la jumătatea anului. Este promisiunea făcută de consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă. O utopie, spun însă specialiştii, care avertizează că un asemenea scenariu este imposibil

Rate reduse cu 50%, până la jumătatea anului. Este promisiunea făcută de consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă. O utopie, spun însă specialiştii, care avertizează că un asemenea scenariu este imposibil.

Faţă de 2017, când ROBOR era sub 1%, indicele în funcţie de care sunt calculate ratele în lei ale românilor a crescut de 4 ori. Acum este peste 3%. Iar asta a însemnat rate mai mari cu câteva sute de lei pe lună.

În nouă luni ale anului trecut, băncile din România au avut venituri de 16 miliarde de lei, din care profitul a fost de 35%. Adică 5,8 miliarde de lei. Până acum nici oficialii băncilor, nici reprezentanţii BNR nu au vrut să comenteze declaraţiile făcute de consilierul premierului.

Curs valutar 26 februarie. Dezastru pentru leu! La ce preț au ajuns euro și dolarul... Schimbări majore pentru toate cardurile Visa și Mastercard! Ce operațiuni noi vor putea face de acum înainte posesorii a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x