Antena Căutare

Primești 1.150 de lei de la stat! Ce români pot lua stimulentul de risc pentru Covid-19

Veste bună pentru numeroși români, după ce Guvernul a adoptat o lege prin care s-a decis oferirea unui stimulent de risc în valoare de 1.150 de lei unei anumite categorii de români. Ce condiție există?

Primești 1.150 de lei de la stat! Ce români pot lua stimulentul de risc pentru Covid-19 Galerie
Ce este stimulentul de risc și cum îl primești

Guvernul a dispus printr-o ordonanță de urgență aprobarea acordării unui stimulent de risc în valorea de 1.150 de lei unei anumite categorii de români!

BANI PENTRU ROMÂNI! CINE POAATE PRIMI STIMULENTUL DE RISC

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a anunţat că Guvernul a adoptat joi ordonanţa de urgenţă care vizează acordarea unui stimulent de risc pentru personalul centrelor rezidenţiale de îngrijire a persoanelor vârstnice sau cu dizabilităţi.

"Guvernul României a avut o măsură similară pentru partea de personal medical implicat în criza coronavirusului. De această dată, Guvernul României a aprobat, pentru o altă categorie importantă de personal, care s-a implicat în sprijinul persoanelor vârstnice - este vorba de 38.000 de asistenţi sociali - care vor beneficia de acest stimulent de risc social, cu o valoare de 1.150 de lei. Un efort de 45 de milioane de lei.

Primești 1.150 de lei de la stat! Ce români pot lua stimulentul de risc pentru Covid-19

Ce este stimulentul de risc și cum îl primești

Ce este stimulentul de risc și cum îl primești

Sprijinul acesta, referitor la stimulentul social, se acordă o singură dată, în sumă fixă şi este o formă de recompensare pentru cei care în această perioadă au avut grijă de cei care se află în centrele rezidenţiale, persoanele vârstnice, dar şi persoanele cu dizabilităţi", a arătat ministrul, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria, arată cei de la Agerpres.

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă pentru aprobarea acordării unui stimulent de risc pentru personalul centrelor rezidenţiale de îngrijire şi asistenţă a persoanelor vârstnice, centrelor rezidenţiale pentru copii şi adulţi cu şi fără dizabilităţi, precum şi alte categorii vulnerabile izolate preventiv la locul de muncă pe perioada stării de urgenţă.

Cîţu: 152.000 de clienţi ai băncilor au beneficiat de amânarea ratelor cu până la 9 luni, însumând credite în valoare de... Indicele ROBOR la trei luni a crescut luni la 2,44%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x