Antena Căutare

Avertizare de ultimă oră! ANAF a început o operațiune fără precedent! Milioane de români sunt vizați: ,,Nimeni nu scapă''

ANAF avertizează mii de români care nu și-au plătit taxele la stat. O operațiune fără precedent este în plină derulare, iar românii care se știu cu taxe neplătite sau venituri nedeclarate, trebuia să ia măsuri de urgență!

ANAF, avertizare importantă pentru toți cetățenii! O operațiune fără precedent este în derulare, iar mii de români trebuie să acționeze de urgență: ,,Nimeni nu scapă''

ANAF avertizează mii de români care nu și-au plătit taxele la stat! O operațiune fără precedent este în plină derulare, iar românii care se știu cu taxe neplătite sau venituri nedeclarate, trebuia să ia măsuri de urgență!

În urma unor operațiuni uriașe precum ,,Iceberg'', care a vizat contribuabilii mici și mijlocii, acum ANAF derulează operațiuni care vizează persoanele fizice.

Principalele ținte sunt persoanele cu venituri declarate din orice afacere, inclusiv chirii sau afaceri la negru.
Analiza este derulată la nivelul direcţiei de inspecţie fiscală a ANAF, direcţie care se ocupă de persoanele fizice, altele decât cele cu averi mari, potrivit Capital.

ANAF a anunțat că vor exploata la maximum această piață a persoanelor fizice și a celor cu bani puțini, care încearcă prin orice merodă să își mărească bugetul. Toată operațiunea se va derula sa sânge pentru a veghea asupra bunului mers al plătţii de taxe şi impozite.

Virgil Pîrvulescu, vicepreşedinte ANAF a declarat că: „Vom reloca personal din ţară în funcţie de zonele de risc. Că sunt zone în jurul Clujului, în jurul Iaşului, în jurul Constanţei, în jurul Bucureştiului. Nu este vorba doar de Bucureşti. Este vorba de toată ţara şi noi trebuie să ne îndeplinim scopul de a crea un mediu economic corect şi toată lumea să-şi plătească impozitele şi taxele stabilite de legislaţia în vigoare, fără abuzuri şi de dorit ca toată lumea, dar absolut toată lumea când declară să şi plătească”.

Lovitură pentru românii cu credite la bănci! Ce schimbare uriașă anunță specialiștii... Pensiile a milioane de oameni sunt în pericol! Care sunt motivele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x