Antena Căutare

Se dau bani după nuntă! Peste 600 de cupluri primesc 1.500 lei de Primăria Capitalei

Peste 600 de dosare au fost depuse, din 6 iunie şi până în prezent, pentru stimulentul de 1.500 de lei acordat de Primăria Bucureşti tinerilor proaspăt căsătoriţi.

Peste 600 de dosare au fost depuse, din 6 iunie şi până în prezent, pentru stimulentul de 1.500 de lei acordat de Primăria Bucureşti tinerilor proaspăt căsătoriţi.

Dosarele pentru acordarea stimulentului financiar de 1.500 de lei pentru constituirea familiilor au început să se depună din 12 iunie, iar până în prezent s-au înregistrat 648 de dosare eligibile, precizează Primăria Capitalei.

Beneficiari ai acestui stimulent financiar sunt doar tinerii care s-au căsătorit după 29 mai, data intrarii în vigoare a hotarârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Condiţiile pentru acordarea banilor sunt următoarele: cel puţin unul dintre soţi să fie la prima casatorie; cel puţin unul dintre soţi să aibă domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti; cel puţin unul dintre soţi să aiba vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

Stimulentul financiar se acordă cu avizul primarului general, iar hotarârea nu se aplică retroactiv.

Documente necesare pentru acordarea stimulentului financiar sunt cerere tip (se completează de către soţul care îşi păstreaza numele după căsătorie); copie conformă cu originalul a cărţii de identitate a ambilor soţi (cu numele de familie purtat după căsătorie); copie conformă cu originalul a certificatului de căsătorie; numărul contului bancar (cod IBAN) eliberat de bancă.

Dosarele se depun la Biroul de Relaţii cu Publicul al Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti din incinta Cocor, B-dul I.C. Brătianu nr. 29-33, de luni până vineri, între 10:00 - 16:00.

Ești angajat PART-TIME? Cum ți se va IMPOZITA SALARIUL, de la 1 august. Peste 350.000 de contracte vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x