Căutare Live

Bicicletele Pegas au devenit o afacere de succes pentru patru tineri intreprinzatori

Faimaoasele biciclete Pegas au devenit afacerea de succes a unor ineri care au redesenat modelul cu sa lunga din anii ‚80, au produs piesele in Asia si acum le asambleaza in atelierul lor din centrul Bucurestiului.

Bicicleta pe care au mers pentru prima data o multime de romani se numeste acum Pegas Strada. Este foarte confortabila, excelenta pentru mersul in oras si va asigura o pozitie corecta in timpul mersului.

Patru baieti creativi si-au pus cap la cap ideile in doi ani de zile si au creat o afacere de succes. Si-au inregistrat brandul Pegas Strada la OSIM si au inceput sa se gandeasca la productie. Dupa ce au realizat modelul final, au ales sa faca piesele intr-o fabrica din Taiwan.

Piesele ajung in Bucuresti dupa doua luni de la finisare si sunt asamblate intr-un atelier din central Capitalei. Clientii care isi doresc au posibilitatea de a-si monta singuri bicicletele.

Un Pegas modern costa 1.100 de lei sau 1.300, in functie de dotari. Se vand, in medie, sase biciclete pe zi. Tinerii intreprinzatori vor sa vanda sezonul acesta 600 de bucati, ceea ce inseamna ca vor avea incasari de aproximativ 120.000 de euro.

Foto: Facebook

Sute de intreprinzatori greci isi muta afacerile in Bulgaria din cauza crizei...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri