Antena Căutare

Black Friday 2018 eMAG. iPhone X redus cu 1100 de lei

Black Friday 2018 eMAG. Pretul unui iPhone X redus cu 1100 de lei. Primele super produse dezvăluite de eMAG pentru Black Friday 2018 România.

Black Friday 2018 eMAG. iPhone X redus cu 1100 de lei Galerie
Black Friday | emag.ro

Pe 16 noiembrie, toată lumea va pândi reducerile celui mai mare retailer din România, care pune la bătaie 3 milioane de produse, la ofertă. Românii vor căuta cele mai mari reduceri de la brandurile de top. Pentru a fi cât mai eficienți, experiența anilor trecuți i-a învățat pe cei de la eMAG, cum ar trebui procedat cu aceste cumpărături pentru a spori traficul pe site-ul magazinului online și pentru a-i mulțumi pe clienți.

De aceea, sfatul lor este ca românii cumpărători să știe exact care sunt produsele pe care ei doresc să le cumpere. Apoi, e important să aibă aplicația actualizată pe dispozitivul lor mobil și să salveze toate datele de livrare și cele ale cardului pentru o plată mai eficientă și sigură. Astfel, tot ce trebuie să faci în dimineața de 16 noiembrie este să comanzi produsele preferate, având restul datelor introduse.

Dacă te afli printre cei care îsi doresc un iPhone X atunci îți recomandăm să îl achiziționezi de Black Friday 2018 de la eMAG, unde telefonul este mai ieftin cu 1.100 lei, având o reducere de 24%.

Black Friday 2018 eMAG. iPhone X redus cu 1100 de lei

Aceasta este ocazia potrivită pentru tine să îl achiziționezi, economisind mai mult în timp ce cumperi un produs de calitate. Nu rata Black Friday la eMAG și fii primul care dă click pe “comanda” pentru acest produs.

Sursă foto: emag.ro

Ce lovitură. Ești client al Băncii Transilvania? Se întâmplă înainte de Crăciun. Mulți clienți sunt afectați direct... Lia Olguța Vasilescu, anunț oficial despre salariile bugetarilor în perioada imediat următoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x