Antena Căutare

Burger King se retrage din Romania

Burger King se retrage din Romania la patru ani dupa deschiderea primului restaurant in tara noastra. Saptamana aceasta vor fi inchise ultimele restaurante din franciza care mai exista pe piata locala.

In ultimele trei saptamani, au fost inchise alte restaurante, aflate in trei dintre cele mai mari mall-uri din Bucuresti.

Compania care opereaza franciza in Romania a intrat in insolventa pe 8 iunie, la cererea unui centru comercial din Capitala. Conform procedurilor legale, un administrator a fost numit din oficiu pentru a prelua compania.

Potrivit unor surse citate de Ziarul Financiar, cei doi oameni de afaceri care detin franciza cauta un cumparator pentru aceasta.

Conform celor mai recente date disponibile la Ministerul de Finante, citate de ziarul Capital, din primele trei lanturi de restaurante fast-food din tara, Burger King a fost singurul care a inregistrat in 2010 o scadere a cifrei de afaceri, de la 3 milioane de euro la 2,7 milioane.

Lantul international a fost fondat in 1954, la Miami si ocupa locul trei in topul mondial al celor mai mari companii fast-food. Burger King detine peste 12.000 de restaurante la nivel mondial, iar prima unitate din Romania a fost deschisa in aprilie 2008.

Foto: junkfoodnews.net

Profit de 420 mil. de lei pentru EximBank in perioada de criza... Liderii statelor din Grupul celor 20 doresc crestere economica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x