Antena Căutare

S-a terminat! Ce se întâmplă cu pensiile românilor! Ministrul Finanțelor anunță schimbarea momentului

Vestea momentului pentru românii care cotizează la Pilonul II de pensii! Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat schimbări importante!

S-a terminat! Ce se întâmplă cu pensiile românilor! Ministrul Finanțelor anunță schimbarea momentului Galerie
Anunț important despre Pilonul II de pensii

Sistemul de pensii administrate privat a suferit în ultimii ani câteva şocuri negative, iar Guvernul va încerca să corecteze vineri o mare parte dintre inechităţi, iar restul în cursul anului următor, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

"Sistemul de pensii administrate privat a suferit în ultimii ani câteva şocuri negative.

Eliminarea acestor şocuri negative din sistem nu se va întâmpla peste noapte, dar vom încerca să corectăm chiar astăzi o mare parte dintre inechităţi şi restul anul următor. Sunt costuri de tranziţie pe care nu ni le putem asuma", a spus ministrul Finanţelor.

S-a terminat! Ce se întâmplă cu pensiile românilor! Ministrul Finanțelor anunță schimbarea momentului

Anunț important despre Pilonul II de pensii

Anunț important despre Pilonul II de pensii

Potrivit acestuia, vineri, în şedinţa de Guvern, se va da o primă citire ordonanţei cu modificările aduse OUG 114, iar cerinţele de capital pentru Pilonul II introduse prin acest act normativ vor fi eliminate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul Finanţelor a participat vineri la conferinţa "Viitorul sistemului de pensii din România - în anul 2030 vom mai avea pensie de la stat?", organizată de Asociaţia CFA România, în parteneriat cu Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti, informează cei de la Agerpres.

Ministrul Finanţelor: Se vor elimina cerinţele de capital pentru administratorii de pensii private din Pilonul 2... PwC pregăteşte licitaţia pentru terenul de nouă hectare din Bucureşti al firmei Bel Rom Nouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x