Căutare Live

S-a terminat! Ce se întâmplă cu pensiile românilor! Ministrul Finanțelor anunță schimbarea momentului

Vestea momentului pentru românii care cotizează la Pilonul II de pensii! Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat schimbări importante!

Anunț important despre Pilonul II de pensii

Sistemul de pensii administrate privat a suferit în ultimii ani câteva şocuri negative, iar Guvernul va încerca să corecteze vineri o mare parte dintre inechităţi, iar restul în cursul anului următor, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

"Sistemul de pensii administrate privat a suferit în ultimii ani câteva şocuri negative.

Eliminarea acestor şocuri negative din sistem nu se va întâmpla peste noapte, dar vom încerca să corectăm chiar astăzi o mare parte dintre inechităţi şi restul anul următor. Sunt costuri de tranziţie pe care nu ni le putem asuma", a spus ministrul Finanţelor.

S-a terminat! Ce se întâmplă cu pensiile românilor! Ministrul Finanțelor anunță schimbarea momentului

Anunț important despre Pilonul II de pensii

Anunț important despre Pilonul II de pensii

Potrivit acestuia, vineri, în şedinţa de Guvern, se va da o primă citire ordonanţei cu modificările aduse OUG 114, iar cerinţele de capital pentru Pilonul II introduse prin acest act normativ vor fi eliminate.

"Vestea bună este că astăzi, în şedinţa de Guvern de la ora 17:00, se va da o primă citire a ordonanţei cu elementele pe care le vom schimba din Ordonanţa 114 şi cerinţele de capital pentru sistemul Pilon II pentru pensii introduse prin Ordonanţa 114 vor fi eliminate. Şi acea opţiune de a trece de la Pilonul II la Pilonul I, la care au aderat doar 504 persoane, va fi eliminată. Restul vor fi pe parcursul anului viitor'', a dat asigurări Cîţu.

Ministrul Finanţelor a participat vineri la conferinţa "Viitorul sistemului de pensii din România - în anul 2030 vom mai avea pensie de la stat?", organizată de Asociaţia CFA România, în parteneriat cu Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE Bucureşti, informează cei de la Agerpres.

Ministrul Finanţelor: Se vor elimina cerinţele de capital pentru administratorii de pensii private din Pilonul 2... PwC pregăteşte licitaţia pentru terenul de nouă hectare din Bucureşti al firmei Bel Rom Nouă...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri