Căutare Live

Chevrolet sfideaza criza: 12 trimestre consecutive de vanzari record

Dupa ce acum 5-6 ani, la inceputul crizei economice globale, se clatina din toate incheieturile, Chevrolet, unul dintre cele mai batrane branduri auto din lume, si-a primenit intreaga gama, a scos doua varfuri de lance puternice, Corvette 07 si Camaro, si s-a repus pe picioare, atacand sistematic aproape toate pietele. In cel de-al treilea trimestru al anului 2013, Chevrolet a vandut un numar record de 1,25 milioane de autovehicule la nivel global, in crestere cu 0,6 % fata de aceeasi perioada a anului 2012. Si, mai mult, astfel marca a reusit sa inregistreze al 12-lea trimestru consecutiv de crestere a volumului de vanzari.

„Chevrolet se concentreaza pe echiparea fiecarui autovehicul cu tehnologii si functii care sa adauge un plus de valoare si sa imbunatateasca experienta clientilor”, a declarat Alan Batey, vicepresedinte senior Global Chevrolet. „In trimestrul al treilea am reusit sa atragem un numar mai mare de clienti in mare masura datorita lansarii mai multor modele noi, printre care Corvette, Silverado si Spark EV”.

De asemenea, cifrele Chevy au imbunatatit semnificativ si rezultatele colosului sub a carui aripa se afla. Per total, General Motors a inregistrat vanzari de aproape 2,4 milioane de autovehicule in cel de-al treilea trimestru al anului 2013, cu 5,5 % mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2012.

Cele mai mai cresteri au fost inregistrate de Chevrolet in Rusia (+18.7%), Mexic (+7.8%) si Brazilia (+6.6%). Dar si in SUA a inregistrat un plus de 4.2% in cel de-a trilea trimestru din 2013. In acelasi timp, GM a comercializat 808.000 de autovehicule in America de Nord (+6.5%) si 388.000 in Europa (+4.2%).

Fetele programator, mai ambitioase ca barbatii: incursiune intr-o lume (inca) preponderent masculina...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri