Antena Căutare

Compania Blue Air va continua sa opereze singura sau cu administratorul judiciar desemnat

Compania Blue Air va continua sa opereze singura sau cu administratorul judiciar desemnat, iar luni va depune o cerere de suspendare a inceperii procedurii de insolventa, a declarat sambata Gheorghe Racaru, directorul de strategie si dezvoltare al grupului care detine operatorul aerian, informeaza Mediafax.

"Din punctul meu de vedere, aceasta hotarare a fost luata ori in necunostinta de cauza, ori din motive pe care nu le cunosc. Avem copia dosarului de la tribunal in care sunt toate dovezile ca platile datoriilor au fost prezentate instantei"










"S-a mai vehiculat ieri in presa ca avem datorii catre Club Zexe si Tarom. Cu Club Zexe avem o intelegere amiabila si am platit ieri 85.000 lei, care reprezinta mai mult de o treime din datoria pe care o vom plati integral in cateva saptamani"

"In acest dosar de insolventa, judecatorul s-a pronuntat pe altceva decat ce a ramas in pronuntare. Foarte grav! Va trebui sa raspunda si purtatorul de cuvant al tribunalului, care a lansat in presa ca avem datorii de 200.000 de euro, cand de fapt, chiar daca am lua in calcul datoriile initiale catre cele doua companii, pe care le-am platit, suma era sub 80.000 euro",



Mediafax Piata farmaceutica mondiala va creste cu 5%-7%, in 2011... Adriean Videanu: "Nu-i capat de tara daca vor creste preturile gazelor si gigacaloriei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x