Antena Căutare

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Unilever South Central Europe SA preia compania Good People, care operează brandul FruFru

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Unilever South Central Europe preia compania Good People, care sub brandul Frufru comercializează o gamă mai largă de alimente.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se arată într-un comunicat al autorităţii de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate segmentele de produse alimentare, produse pentru casă şi produse de îngrijire personală.

Compania Good People are ca domeniu principal de activitate producţia şi comercializarea către clienţii finali de produse alimentare proaspete (inclusiv băuturi).

Sursa : news.ro

Veşti neaşteptate! Ce se întâmplă la acest moment cu economia României... 3 variante de apartamente de vânzare în Iași sub 50.000 euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x