Antena Căutare

Cu ce s-au ocupat milionarii Romaniei inainte de a deveni bogati

Milionarii Romaniei au inceput ca buticari, depanatori TV sau vanzatori de ziare.

Emil Cristescu


Ioan Micula spune ca a invatat de tanar sa faca bani. La 15 ani facea fotografii si repara televizoare. Acum are, impreuna cu fratele sau, o avere estimata la peste 350 de milioane de euro.

Jean Valvis acum este un om de succes. Studentia insa nu a fost usoara. A facut tot ce a putut pentru un ban in plus. A desenat, a turnat beton, a vandut ziare, a descarcat camioane.

Putini stiu ca Ovidiu Tender are o diploma de inginer minier de la Institutul de Mine din Petrosani. N-a pus piciorul in mina pentru ca a ales sa faca bani intr-un restaurant, unde a ajuns sef de sala.

Alti milionari au renuntat la cariere profesionale pentru a se apuca de afaceri. Camelia Sucu s-a lansat in industria mobilei renuntand la postul de medic dintr-un spital, alegere pe care spune ca n-a regretat-o nicio clipa.

Cu mult timp inainte sa fie finantatorul Rapidului sau proprietarul grupului Ana, George Copos a inceput ca profesor. In prima sa afacere, cofetaria Ana, a facut tot ce a fost nevoie: a fost sofer, lucrator in cofetarie, contabil si vanzator.

Este un lucru cunoscut faptul ca familia Becali a facut bani din cresterea oilor. Gigi Becali spune insa ca prima lui slujba cu carte de munca a fost de patron la Steaua.

Qatar va investi 1,2 miliarde euro in economia Greciei... Qatar investeste un miliard de dolari in mine de aur, in Romania ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x