Antena Căutare

Cum își fidelizează o casă de amanet din București clienții?

Există multe situații în viață când întâmpinăm o urgență financiară, fie că este vorba de o intervenție medicală, o călătorie neplanificată, o reparație a mașinii sau o renovare a casei. Când nu știi care dintre prieteni ar putea dispune de fonduri pentru a te ajuta cu bani, soluția rapidă o reprezintă casa de amanet.

Există multe situații în viață când întâmpinăm o urgență financiară, fie că este vorba de o intervenție medicală, o călătorie neplanificată, o reparație a mașinii sau o renovare a casei. Când nu știi care dintre prieteni ar putea dispune de fonduri pentru a te ajuta cu bani, soluția rapidă o reprezintă casa de amanet.

Ce știe să ofere o casă de amanet? Midas Amanet a înțeles că trebuie să fii în întâmpinarea clienților cu servicii complete, cu soluții diverse pentru nevoile lor. În plus, apropierea de client se traduce pe lângă un personal calificat, prietenos și prin numărul mare de agenții prezente în toate sectoarele din București.

Nou deschisă, agenția din Mihai Bravu a Midas Amanet desfășoară o promoție în perioada 10 februarie - 30 aprilie 2018 prin care oferă comision 0% clienților care încheie contracte până în suma de 2000 lei și au în componență obiecte din aur.

Astfel, urgențele financiare se rezolvă cu maxim de avantaje pentru client la amanet, agenția din Mihai Bravu (Șoseaua Mihai Bravu nr. 292, bloc 5, parter, sector 3). Cutia cu bijuterii din aur, moștenite sau primite cadou, de care uităm adesea, merită să fie analizată minuțios. Fie că este vorba de lănțișoare, broșe, inele, cercei, indiferent de starea în care se află, fie ca sunt rupte, le lipsește o piatră, toate aceste bijuterii pot fi prezentate la casa de amanet. Clientul oferă bijuteria cu împrumut, primește pe loc banii de care are nevoie și returnează fix aceeași sumă, niciun leu în plus, datorită promoției existente în sucursala Midas Amanet din Mihai Bravu

În cazul în care clientul nu își dorește să mai recupereze bijuteria din aur, este un obiect care nu prezintă valoare sentimentală, el îl poate vinde fără a mai avea astfel grija returnării banilor.

Midas Amanet știe să își bucure clienții cu ajutorul cardului de fidelitate, care poate fi ridicat din oricare dintre agențiile prezente în București. Cardul oferă comisioane reduse, preț cu discount la achiziția de bijuterii și produse electronice din locațiile Midas Amanet, curs preferențial la vânzarea sau cumpărarea de valută, transfer de bani prin Money Gram.

Midas Amanet a pus la dispoziție cardul de fidelitate de la începutul lunii decembrie 2017 și își dorește să ofere în felul acesta clienților o situație financiară mai ușoară. Din dorința de a lega o relație strânsă cu fiecare client în parte, Midas Amanet are pe lângă cele mai avantajoase condiții pentru obținerea unui împrumut, promoții speciale în agenții sau reduceri preferențiale datorate cardului de fidelitate.

Midas Amanet este casa de amanet cu servicii complete, atât amanet bijuterii, amanet electronice, dar și amanet auto. În plus, sunt prezente si serviciile de vânzare, schimb valutar sau transfer bani. Midas Amanet este cea mai veche rețea de case de amanet din București. Cu o experiență de peste 20 de ani, oferă permanent servicii noi clienților și promoții avantajoase pentru a răsplati fidelitatea acestora.

Sursa foto: pexels.com

Concept unic in România: materiale de construcții online pe comandă, un pericol pentru depozitele clasice si hypermarket... Autorităţile au făcut anunţul. Ce se va întâmpla cu IMPOZITUL pe locuinţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x