Antena Căutare

Cum să crești valoarea casei tale înainte de a o vinde

Vânzarea unei case este un proces important și destul de lung și de aceea ai nevoie de o atitudine responsabilă. în calitate de vânzător trebuie fii cu un pas...

Vânzarea unei case este un proces important și destul de lung și de aceea ai nevoie de o atitudine responsabilă. Tu, în calitate de vânzător, trebuie fii cu un pas înaintea cumpărătorului pentru a putea încheia tranzacția.

Astăzi, ne-am gândit să venim în ajutor cu o listă ce cuprinde 6 sfaturi legate de cum poți crește valoarea casei tale înainte de a o scoate la vânzare.

Dacă ai grijă să bifezi toate lucrurile de pe lista de mai jos vei avea un argument puternic în privința prețului.

  • Curățenia este foarte importantă în procesul de vânzare a unei locuințe. O casă curată spune multe despre proprietar. Ai grijă la toate detaliile: spală geamurile, curăța toate colțurile casei, șterge praful și așa mai departe. Dacă nu ai timp pentru a te o ocupa în detaliu de aceste aspecte apelează la ajutorul unei firme specializate.
  • Păstrează casa cât mai simplă - încearcă să elimini din obiectele personale care ar putea fi catalogate drept extravagante. Simplitatea și minimalismul mobilierului, dar și al apartamentului îți lasă impresia de spațiu și de libertate.
  • Lumina - Asigură-te că locuința este cât mai luminoasă. Trage toate draperiile, lasă soarele să intre în casă, deoarece cu ajutorul acesteia încăperea va părea foarte primitoare.
  • Mare atenție la detalii - Ai grijă și la aspectul din exteriorul casei, la covorașul de la intrare, la sonerie. Ai grijă ca aceasta să fie funcțională și nu uita să plătești întreținerea. Cei care vor veni la vizionare vor avea grijă să verifice și acest aspect. Nu uita să acorzi o atenție deosebită instalațiilor sanitare. Dacă acestea vor avea un aspect neîngrijit și vechi vor ridica semne de întrebare potențialilor cumpărători.
  • Renovarea - uneori o simplă modificare adusă mobilierului sau o renovare a băilor sau a bucătăriei este suficientă pentru a o transforma într-o locuință ce atrage atenția potențialilor cumpărători
  • Fotografiile - angajează un fotograf profesionist pentru realizarea fotografiilor pe care urmează să le pui pe site-urile de specialitate. Prin realizarea unor fotografii de înaltă calitate vei avea doar de câștigat. Casa pe care o scoți la vânzare se va face remarcată printre sutele de poze de slabă calitate.

Lista o poți continua și tu. Trebuie doar să te gândești la toate lucrurile pe care ai vrea să le vezi în casa pe care urmează să o cumperi. Chiar dacă acum ești de partea vânzătorului, asta nu înseamnă că nu te poți pune în pielea cumpărătorului.

Acum că ai bifat toate lucrurile pe de lista, ai și pozele care vor scoate în evidență locuința, nu îți rămâne decât să adaugi anunțul tău pe HomeZZ.ro!

Să cumperi o locuință sau să stai cu chirie?... Curs valutar BNR 28 iunie 2019. Euro și dolarul cresc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x