Antena Căutare

De maine scade tariful apelurilor telefonice catre alte retele

Incepand cu 1 septembrie, tarifele apelurilor telefonice catre alte retele practicate de catre operatorii de pe piata din Romania vor scadea cu 24%. Astfel, se va ajunge la un cost de 3,07 eurocent/minut.

Aceasta reducere se va produce ca urmare a reglementarilor Autoritatii National de Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) si este a doua etapa, dupa ce, in martie, tarifele la telefonia mobila au fost scazute cu valori cuprinse intre 19% si 30%.

Operatorii carora li se aplica aceasta reglementare sunt: Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, Orange Romania, Romtelecom, RCS & RDS, Telemobil si Vodafone Romania, respectiv toti furnizorii activi de retele si servicii de telefonie mobila destinate publicului din Romania.

In ultimii 9 ani, tarifele apelurilor de voce au scazut cu 70%, in urma reglementarilor impuse. La sfarsitul anului trecut, totalul utilizatorilor activi de telefonie mobila din tara noastra era de 23,4 milioane, un numar cu 4% mai mic decat cel inregistrat la sfarsitul lui 2010, relateaza Ghimpele.

Indicatorul neputintei romanesti: absorbtie de fonduri europene cu minus un miliard de euro pentru drumuri... Scumpiri pe banda rulanta! Din toamna, preturile alimentelor cresc cu peste 10% ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x