Căutare Live

Edenred anunţă o infecţie cu malware a sistemelor sale IT

Edenred, emitent de carduri, tichete şi soluţii pentru beneficii extra-salariale, a anunţat, vineri, că, pe 21 noiembrie, sistemele sale IT au fost atinse de o infecţie malware.

Edenred investighează în continuare pentru a identifica dimensiunea atacului.

”În momentul detectării acestui atac, Edenred a implementat imediat contramăsuri pentru a limita şi diminua infectarea sistemelor, în concordanţă cu politicile de securitate cibernetică în funcţiune. Edenred foloseste toate mijloacele necesare pentru a-si proteja operaţiunile şi informaţiile clienţilor”, a anunţat compania.

Edenred a anunţat că a început deja să contacteze autorităţile guvernamentale abilitate în acest sens.

Edenred este activ în zona soluţiilor de plată pentru piaţa muncii şi conectează 830.000 de clienţi corporaţii, 47 de milioane de utilizatori-angajaţi şi 1.7 milioane de comercianţi parteneri din 45 de ţări.

Sursa : news.ro

Agricutorii din sudul ţării au găsit reţeta succesului: nu mai cultivă grâu sau porumb, ci plantează eoliene... Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3%...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri