Antena Căutare

Cadouri pentru ELEVI de la Ministerul Educației! Ce conțin acestea

Informația momentului pentru elevii și părinții din toată țara! Școala începe la toamnă cu o surpriză uriașă. Ce anunță Ministerul Educației și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Informația momentului pentru elevii și părinții din toată țara! Școala începe la toamnă cu o surpriză uriașă. Ce anunță Ministerul Educației și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Vestea a produs motive de bucurie mai ales pentru părinții elevilor! Un coş cu rechizite, un voucher pentru echipamente sportive şi câte un manual pentru fiecare materie de examen. Viitorul an şcolar începe cu "daruri" de la Ministerul Educaţiei. Cel puţin aşa promite Ecaterina Andronescu, care are 600 de milioane de lei de împărţit elevilor din învăţământul obligatoriu. Până acum, doar cei săraci primeau ajutoare de la stat.

ELEVII PRIMESC RECHIZITE

Caiete dictando, de matematică, penar, creioane colorate şi trusă de geometrie sau caiete studenţeşti, în funcţie de vârstă. Este noul coş cu rechizite pe care elevii din toată ţara l-ar putea primi din luna septembrie a anului viitor.

Cadouri pentru ELEVI de la Ministerul Educației! Ce conțin acestea

În plus, elevii de gimnaziu vor avea în coş două manuale, matematică şi limba română. Iar daca vorbim despre elevii de liceu vor avea asigurate manualele pentru fiecare materie la care vor susţine examenul de Bacalaureat.

ELEVII PRIMESC VOUCHERE

600 de milioane de lei va acorda din bugetul de la educaţie Ecaterina Andronescu pentru rechizite, dar şi vouchere pentru sport. Pentru materia educaţie fizică, elevii vor primi un tichet cu care îşi vor putea cumpăra îmbrăcăminte şi încălţăminte sportivă.

Coşul de rechizite gratuite este binevenit, mai ales în familiile numeroase de la ţară.

Bugetul alocat pentru învăţământ în 2019 este cu 10 miliarde mai mare faţă de anul trecut. Sunt bani cu care Ministerul Educaţiei trebuie să acopere şi creşterile salariale ale cadrelor didactice, pregătirea acestora, voucherele de vacanţă, dar şi datoriile pe care le are de achitat pentru hotărârile judecătoreşti din trecut.Bugetul alocat pentru învăţământ în 2019 este cu 10 miliarde mai mare faţă de anul trecut. Sunt bani cu care Ministerul Educaţiei trebuie să acopere şi creşterile salariale ale cadrelor didactice, pregătirea acestora, voucherele de vacanţă, dar şi datoriile pe care le are de achitat pentru hotărârile judecătoreşti din trecut.

BNR Curs valutar 20 februarie. Euro a atins recordul scumpirilor! Cât costă azi... Taxele și impozitele se majorează pentru acești cetățeni! Cât vom plăti în plus pentru locuințe și autoturisme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x