Antena Căutare

Ești în căutarea unei locuințe? Nu rata ultima ediție din 2017 a Salonului Imobiliar București!

Salonul Imobiliar București își deschide larg porțile în perioada 17-19 noiembrie pentru cel mai important eveniment imobiliar al anului. Vino la evenimentul imobiliar și ai șansa de a câștiga apartamentul oferit de Cartierul Solar!

Salonul Imobiliar București își deschide larg porțile în perioada 17-19 noiembrie pentru cel mai important eveniment imobiliar al anului. Vino la evenimentul imobiliar și ai șansa de a câștiga apartamentul oferit de Cartierul Solar!

Un lucru important de știut este faptul că beneficiezi de intrare gratuită la evenimentul imobiliar dacă prezinți la intrare telefonul, fie cu aplicația HomeZZ.ro, fie cu aplicația Lajumate.ro.

Salonul Imobiliar București începe pe 17 noiembrie la Palatul Parlamentului, intrarea C1. Aceasta este ultima ocazie de a achiziționa o proprietate anul acesta, an considerat de specialiști cel mai potrivit an pentru efectuarea unei tranzacții imobiliare.

Pe o suprafață de peste 3.000 mp se vor afla mai mult de 100 de expozanți cu peste 12.000 de oferte imobiliare din România. Mai bine de 70% dintre oferte provin din zona apartamentelor din blocuri vechi și poți găsi peste 3.500 de oferte ale agențiilor prezente la Salonul Imobiliar.

Cei prezenți în perioada 17-19 noiembrie la Salonul Imobiliar București primesc o invitație gratuită pentru următoarea ediție, cea din perioada 2-4 Martie 2018.

La această ediție a Salonului Imobiliar București, toate ofertele sunt mult mai ușor de obținut. Astfel, dacă întinzi brățara, aceasta va fi scanată și, de îndată, o să primești doar ofertele imobiliare care te interesează.

Cei care vor să încerce cheia norocoasă, trebuie să aleagă una dintre cele peste 5.000 de chei aflate în zona scenei. Una dintre ele va desemna câștigătorul apartamentului oferit de Cartierul Solar. În cazul în care persoana care extrage cheia câștigătoare nu ajunge cu ea la ușa de pe scenă, se va extrage un câștigător duminică, 19 noiembrie, dintre toți cei care au luat cheia.

Organizatorii se așteaptă ca vizitatorii să petreacă cel puțin o jumătate de zi în cadrul evenimentului și nu doar câteva minute pentru că decizia achiziției unei proprietăți nu este una ușoară. Tocmai de aceea, au pus la dispoziție o zonă de Lounge unde cei prezenți primesc gratuit:

- Șampanie;

- Concerte de pian;

- Masaj de relaxare;

- Înghețată thailandeză;

- Demonstrații/test-drive;

Dacă ești în căutarea unui apartament sau a unei case și vrei să te muți chiar de Crăciun, atunci evenimentul de la Salonul Imobiliar București din acest weekend nu trebuie ratat. Iar dacă proprietățile de la evenimentul imobiliar nu sunt pe gustul tău, atunci intră pe HomeZZ.ro, aici găsești peste 200.000 de oferte imobiliare din România, fie că vrei să cumperi sau să închiriezi.

De asemenea, dacă ai o proprietate imobiliară despre care vrei să afle toți cei interesați, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

Dobânzile explodează! Ratele cresc la fiecare trei sau șase luni, în funcție de creditul contractat... Românii au spart miliarde de Black Friday! 500 de console au dispărut în sub 60 de secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x