Antena Căutare

Euro atinge maximul din acest an in raport cu leul. Vezi cursul BNR!

Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel in raport cu moneda nationala de anul acesta. Dolarul american a inregistrat, de asemenea o apreciere semnificativa.



Dolarul a crescut cu 6,10 bani, referinta BNR ajungand la 3,1978 lei/dolar.

Francul elvetian a fost cotat de BNR la 3,5035 lei/franc, cu 0,95 bani mai putin decat in sesiunea de miercuri.





Pe de alta parte, indicele BET-C al Bursei de la Bucuresti a scazut cu 1,62% dupa primele transferuri de joi, pe o piata dominata de atentia investitorilor catre pietele externe, care au continuat sa scada puternic. La ora 10.30, indicele celor mai lichide zece actiuni, BET, era in coborare cu 1,99%, iar titlurile companiilor din sectorul energetic plasau indicele BET-NG cu 0,68% sub nivelul sedintei precedente.

Totodata, indicele BET-FI, care urmareste cele cinci SIF-uri si titlurile Fondului Proprietatea (FP), scadea cu 1,94%. Numai trei actiuni dintre cele listate la BVB au inregistrate cresteri in deschiderea sedintei, cele mai mari revenind Zimtub (+14,73%), in timp ce titlurile Transgaz si Farmaceutica Remedia au marcat aprecieri usoare. La polul opus se afla actiunile Electroputere Craiova, cu un declin de 9,84%, urmate de Erste Bank (-4,81%) si Amonil (-4,61%).

Citeste si Financiarul

Foto:Financiarul

Primul SIF care voteaza tranzactia cu Erste. Austriecii scapa oficial de listarea BCR... FED: Economia SUA, vulnerabila la riscuri semnificative. Pietele bursiere sunt in pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x