Antena Căutare

EximBank pune la dispozitia agentilor economici informatii privind riscurile contractarii cu parteneri de afaceri din 76 de state

Agentii economici pot obtine informatii de afaceri despre potentialii lor parteneri comerciali prin contractarea serviciului Informatii Comerciale oferit de EximBank. Astfel, inainte de a incheia un contract, comerciantii romani se pot asigura impotriva unei parti semnificative a riscului in afaceri.

„Pentru societatile comerciale este vital ca in aceasta perioada sa aiba acces la informatii economice despre viitorii parteneri de afaceri locali sau din strainatate. Cu cat are mai multe informatii relevante, cu atat un intreprinzator se poate proteja mai bine de eventuale pierderi si poate identifica noi posibilitati de a obtine castiguri. Prin modificarile operate incercam sa fim mult mai flexibili astfel ca, in prezent, un agent economic poate primi informatii comerciale despre potentialii parteneri de afaceri si intr-o singura zi", a declarat Oana Nuta, directorul de relatii publice si marketing al EximBank.

Pe site-ul www.eximbank.ro a fost creata o rubrica speciala unde societatile comerciale pot gasi informatii despre acest serviciu. Companiile pot solicita fie un abonament pentru rapoarte de informatii despre societatile romanesti, fie despre societati straine. In acest al doilea caz, li se ofera ca bonus si rapoarte despre societati romanesti, numarul rapoartelor variind in functie de tipul de abonament ales.

Societatile care acceseaza produsul „Informatia Comerciala si de Credit despre partenerii de afaceri" primesc un raport de informatii comerciale despre potentialul partener care cuprinde:

1- date de identificare - denumire exacta, adresa, numar de inregistrare la Registrul Comertului, cod unic de inregistrare, istoric, statutul actual al societatii, management, angajati, capital social etc.

2- date financiare raportate public: principalele posturi din bilant, cont de profit si pierderi.

3- analiza financiara a firmei pe baza datelor financiare: bonitate, comportament de plati, puterea financiara, evolutia ca volum de activitate si rezultate economice, incadrare in clase de risc care determina riscul asociat afacerii.

4- recomandari privind pragul de siguranta pana la care compania poate incheia tranzactii comerciale pe credit.

Companiile care incheie un abonament pentru rapoarte de informatii primesc ca bonus si analize de tara.

Companiile interesate de produsele EximBank se pot adresa direct unitatilor teritoriale ale bancii dinBucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva, Iasi si Sibiu. De asemenea, operatorii economici pot obtine informatii despre produse si documentatia aferenta prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa [email protected] .

Mugur Isarescu: "Prognozele care indica un curs de 5 lei/euro sunt gresite"... INS: Exporturile si industria au tras economia in jos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x