Antena Căutare

Fitch mentine nota "AAA" a datoriei Germaniei

Agentia internationala de rating Fitch a mentinut nota AAA, cea mai buna posibila, a datoriei Germaniei, cu o perspectiva stabila, confirmand, astfel, statutul de plasament-refugiu a acestei datorii, in pofida riscurilor legate de criza din zona euro.


Totusi, „rezolvarea crizei din zona euro ramane un factor determinant pentru asigurarea stabilitatii economiei germane", a comentat Maria Malas-Mroueh, analist la Fitch. Dintre punctele sensibile au fost evidentiate bancile publice regionale, Lndesbanken, care au rezistat cu greu crizei si care reclama „o restructurare si o consolidare suplimentare".

sursa: Financiarul

Promisiune: Autostrada Cernavoda-Medgidia va fi gata in 2012... OMV si-a schimbat strategia: inchide rafinarii si va investi masiv in cautarea de petrol si gaze...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x