Antena Căutare

Globalworth Campus va găzdui sediul Star Storage într-un spaţiu de birouri clasa A de 2.200 mp

Globalworth, liderul pieţei de birouri din Europa Centrală şi de Est, a anunţat, miercuri, că a semnat un contract de închiriere pentru 2.200 mp în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus cu Star Storage, furnizor de produse şi servicii IT.

Compania va utiliza noul spaţiu, situat la etajul V al Tower 1, pentru desfăşurarea operaţiunilor comerciale şi a celor de Cercetare şi Dezvoltare IT.

”Complexul din nordul Capitalei oferă chiriaşilor mai mult decât simple spaţii de lucru, le oferă acces la cea mai mare comunitate de business din România şi le pune la dispoziţie birouri moderne, zone de retail şi spaţii verzi. Suntem convinşi că se vor bucura de o experienţă complexă şi integrativă a fiecărei zile la birou”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

În Tower 1, Star Storage se alătură unor companii precum Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks şi Stradale.

”Această schimbare are loc în contextul strategiei noastre de expansiune atât pe plan local, în urma investiţiilor făcute în ultimii 4 ani, cât şi pe plan internaţional, segment care preconizăm că va reprezenta 40% din veniturile companiei în 2020, dublu faţă de 2019. Consolidarea echipei într-un spaţiu de birouri modern, centrat pe comunicare şi colaborare va permite atât o experienţă îmbunătăţită pentru echipa şi clienţii existenţi, cât şi creşterea echipei şi a afacerii în următorii ani”, a precizat Cătălin Păunescu, CEO al Star Storage.

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an, odată cu încheierea lucrărilor la ultima clădire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri din Globalworth Campus pun la dispoziţie 88.000 mp de spaţiu de birouri şi 760 de locuri de parcare. Tower 1 şi Tower 2 au suprafeţe de câte 29.000 mp, în timp ce Tower 3 are o suprafaţă de 35.000 mp. În acest moment, cele trei cladiri ale Globalworth Campus sunt închiriate în proporţie de peste 90%.

Sursa : news.ro

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimele 2 luni... Euro urcă şi se apropie iar de pragul de 4,78 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x