Antena Căutare

Hidroelectrica i-a invins pe "baietii destepti" in instanta

Curtea de Apel Bucuresti a respins demersul companiei Energy Holding si a Camerei de Comert a Romaniei de a suspenda clauza de forta majora din contractele producatorului de energie ieftina Hidroelectrica activata in septembrie din pricina secetei, se arata intr-un comunicat al sindicatului Hidrosind.


Energy Holding, compania careia i s-a aplicat stampila de cel mai destept baiat din energie, a incercat in instanta suspendarea clauzei pe motiv ca avizul dat de Camera de Comert nu a fost semnat de cine trebuia. Ulterior, Camera de Comert a revocat acel aviz printr-o rezolutie. Energy Holding este cel de-al doilea mare client al curentului ieftin hidro, cu o cantitate anuala de 2,6 TWh, primul fiind Alro, cu 3,1 TWh pe an.

Fitch ia in considerare retrogradarea ratingului a sase tari europene. Perspectiva Frantei, redusa la nivelul "nega... BRD a sistat tranzactiile pe cardurile Maestro...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x