Antena Căutare

Intretinerea va fi cu 300% mai scumpa iarna aceasta

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%.



„Intram in iarna intr-o situatie foarte delicata in ceea ce priveste stocurile", a avertizat Iancu.

„Obligatia de a functiona masiv pe carbune i-a determinat pe producatori sa-si consume stocurile", a mai spus Iancu.

Iancu a declarat telefonic la Antena 3 ca a ajuns la concluzia ca intretinerea va fi cu 300% mai scumpa iarna aceasta in urma observarii situatiei din alte orase si a discutiei purtate la reuniunea operatorilor din domeniul energetic, care a avut loc miercuri.

"Pretul gazelor de import va modifica in aceasta iarna cosul de gaze naturale, respectiv tot ce este industrie, tot ce inseamna agenti economici in aceasta tara. Vom avea in cos 55% import, cu o crestere de 33%. Toate produsele de la lapte, paine, pana la apa calda, caldura si lumina din casele romanilor vor creste foarte mult", a spus Iancu, in exclusivitate la „Sinteza zilei", la inceputul lunii octombrie.

„Procentele sunt de la 4%, la paine, pana la chiar 300%, la apa calda si caldura", a declarat la acea vreme presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor.

Combinatul chimic Oltchim va fi privatizat pana in aprilie-mai 2012... Mugur Isarescu a participat la sedinta coalitiei, de la Palatul Victoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x