Antena Căutare

Eroare în Legea salarizării. Mii de angajați vor fi afectați

Legea salarizării. O eroare apărută în Legea salarizării afectează mii de angajați. 

Legea salarizării. O eroare apărută în Legea salarizării afectează mii de angajați.

Legea salarizării unitare 153/2017 este construită pe principiul unităţii salariale a funcţiilor în cadrul tuturor familiilor ocupaţionale. În momentul aplicării legii, s-a produs o greșeală, atribuindu-se coeficienţi de salarizare identici pentru biologii şi chimiştii din sistemul sanitar şi cei din alte sectoare de activitate și încălcându-se unul dintre principiile de bază, nivelul studiilor.

Conform romaniatv.net, Legea salarizării a creat discrepanţe. Confuzia legată de echivalarea biologilor și chimiștilor din sistemul sanitar cu cei din alte sectoare de activitate ar fi putut fi generată chiar de organizația profesională, ea neavând recunoașterea de către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii a funcţiilor de biolog, chimist şi biochimist medical.

Ordinul Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor în Sistemul Sanitar din Romania (OBBCSSR) este responsabil pentru reglementările profesionale și de condițiile exercitării profesiilor de biolog, chimist şi biochimist din sistemul public şi privat de sănătate.

După mai bine de 10 ani de absență, UTB U650 revine pe piață! Este cel mai ieftin tractor din România și vine cu îmbună... Ce este analiza financiară și analiza fiscală a unei companii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x