Antena Căutare

Leul a urcat astazi la 4,2139 lei/euro

Leul isi continua aprecierea in fata monedei unice europene, cursul de referinta publicat de Banca Nationala a Romaniei, a coborat cu aproape doi bani, la 4,2139 lei pentru un euro, potrivit Hotnews.



Economistii se asteapta ca leul sa se tranzactioneze cu o sedinta de apreciere in sedinta de vineri, dupa evolutia buna a burselor europene si asiatice.

"Pietele de capital din SUA au reusit sa reduca pierderile si au inchis la niveluri doar marginal mai scazute. Actiunile europene au deschis ziua intr-o nota pozitiva, urmand performanta buna a celor asiatice. Astfel, activele cu un risc mai ridicat precum leul ar putea beneficia de o perspectiva imbunatatita astazi. Astfel, credem ca leul s-ar putea tranzactiona cu o tendinta de apreciere", se arata intr-o nota a ING.

Leul a continuat sa se intareasca si fata de moneda americana, cotata la 3,0580 lei, fata de un curs de 3,0710 lei/dolar in sedinta de joi.

Foto: Antena 3

Banca Nationala a ramas in pana de curent circa 20 de minute... Romanii au scos din buzunare cu pana la 40% mai mult pentru alimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x