Antena Căutare

Lovitură de teatru în cazul „Elodia”. Cioacă a primit verdictul final în cazul uciderii soției!

Cererea de revizuire prin care Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, solicita rejudecarea procesului şi suspendarea pedepsei a fost respinsă, luni, de Curtea de Apel Piteşti, decizia fiind definitivă

Cererea de revizuire prin care Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, solicita rejudecarea procesului şi suspendarea pedepsei a fost respinsă, luni, de Curtea de Apel Piteşti, decizia fiind definitivă.

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei.

În prima instanţă, Tribunalul Argeş i-a respins solicitarea, iar luni cererea a fost luată în discuţie de magistraţii Curţii de Apel Piteşti, în lipsa lui Cioacă, care au decis şi ei să respingă ca nefondat apelul.

Decizia magistraţilor Curţii de Apel Piteşti este definitivă.

Veste importantă pentru tinerii români! Vor fi scutiți de plata impozitului pe salariu! Ce condiții trebuie respectate... Aproximativ un milion de români pot solicita restituirea taxei auto, achitată între 2007 și 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x