Antena Căutare

Mai mulți bani pentru români! Salariul minim ar putea crește până la 2495 lei brut

Salariul minim pe economie ar putea să fie majorat de la 1 ianuarie 2020 până la 2495 de lei brut, ca urmare a faptului că în România nevoia cetățeanului este mai mare decât suma minimă pe care o poate câștiga în calitate de salariat.

Mai mulți bani pentru români! Salariul minim ar putea crește până la 2495 lei brut
Salariul minim ar putea fi majorat de la 1 ianuarie 2020

Blocul Naţional Sindical a cerut, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, ca salariul minim pe economie să fie majorat de la 1 ianuarie 2020 la 2495 de lei brut, peste propunerea Guvernului PSD de 2.262 de lei brut, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Sursa citată mai scrie că BNS solicită Guvernului creşterea salariului minim la 2495 lei brut. Potrivit BNS, analizele instituţiei pe coşul minim de consum şi pe coşul de trai decent arată în continuare o diferenţă prea mare între nevoia cetăţeanului salariat şi valoarea salariului minim.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Orange România în al treilea trimestru: Minus de 2,8% la afaceri, plus de 34% la consumul de date mobile... Euro scade spre nivelul de 4,75 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x