Antena Căutare

Miliardarul Richard Branson va vinde 25 de milioane de acţiuni Virgin Galactic, pentru a combate impactul pandemiei de COVID-19

Virgin Group, al miliardarului Richard Branson, a anunţat luni că ar putea vinde până la 25 de milioane de acţiuni ale companiei de turism spaţial Virgin Galactic Holdings, pentru a atrage fonduri necesare combaterii impactului financiar al pandemiei de COVID-19, transmite Reuters.

Compania intenţionează să folosească fondurile obţinute prin vânzarea de titluri pentru susţinerea portofoliului său din domeniul recreerii, vacanţelor şi călătoriilor, care a fost afectat de impactul economic al noului coronavirus.

Acţiunile Virgin Galactic, care au crescut cu 69% în acest an, au scăzut luni cu circa 3%, la 19,54 dolari pe unitate.

Prin vânzarea de titluri, ar urma să fie atrase până la 504,5 milioane de dolari.

Virgin Galactic intenţioneză să efectueze primul zbor comercial în spaţiu în a doua parte a acestui an, iar în luna aprilie a anunţat că va continua să funcţioneze în timpul pandemiei ca o afacere de importanţă majoră.

Sursa : news.ro

Ce se va întâmpla cu șomajul tehnic, după 15 mai! Până când va fi prelungită plata acestuia și pentru cine. Orban, anunț... INS: Câştigul salarial mediu nominal net a crescut în martie cu 2,9%, la 3.294 lei, faţă de februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x