Antena Căutare

Ministrul Economiei propune restructurarea minelor

Dupa tragedia de la Mina Uricani, ministrul Economiei, Ion Ariton, a declarat ca joi va avea loc a intalnire la care vor participa ministrul Muncii, Ioan Botis, si ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, in cadrul careia se va lua o decizie cu privire la restructurarea minelor.





"Joi, vom avea o noua intalnire cu conducerea (CNH - n.r.) si sindicate pentru a lua o decizie finala cu ceea ce se intampla in Valea Jiului, deci cu restructurarea pe care am inceput-o si vrem sa o finalizam pentru a da un moment de liniste si de echilibru celor care lucreaza in sistem, in minerit. Asa cum am mai declarat, nu vrem ca acest sector sa dispara, dimpotriva, vrem sa sprijinim mineritul, si ne dorim crearea cat mai multor locuri de munca in aceasta zona si, bineinteles, daca va fi nevoie, la un moment dat, si de solutii alternative"



"Se va face o analiza a intregului lant minier din zona, respectiv a celor sapte mine. Nu am luat decizia inchiderii niciuneia dintre acestea, ci, din contra, cautam solutii de finantare si de rezolvare a problemelor tehnice, si a crearii locurilor de munca in aceasta zona"









Antena3.ro
Basescu: "Economia s-a stabilizat. Continua reformele si ajustarile"... Cresc tarifele la gaze si electricitate in perioada 2013-2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x