Antena Căutare

Nebunie pe piața metalelor prețioase! Prețul argintului a crescut considerabil

Argintul a atins prețul 21dolari pe uncie si a ajuns la o crestere de 47% anul acesta. Aurul s-a scumpit cu 27% in 2016, iar investitorii continua sa ridice pretul.

Argintul a atins prețul 21dolari pe uncie şi a ajuns la o creştere de 47% anul acesta. Aurul s-a scumpit cu 27% în 2016, iar investitorii continuă să ridice preţul.

Argintul a atins preţul de 21 de dolari pe uncie pentru prima oară în ultimii doi ani, iar aurul s-a scumpit pentru a patra zi consecutiv, în condiţiile în care investitorii caută metalele preţioase ca active de refugiu după votul Marii Britanii privind retragerea din Uniunea Europeană, potrivit Bloomberg, citat de hotnews.ro.

Deţinerile de argint ale fondurilor de investiţii tranzactionabile (ETF) au atins un record luna trecută, iar deţinerile de aur ale aceloraşi tip de fonduri au ajuns la cel mai înalt nivel din august 2013 şi până acum.

Banca a anunțat! Apare o nouă bancnotă! Cum arată și când va intra în circulație?... Anunțul Guvernului cu privire la programul "Rabla". Ce trebuie să știe românii care vor să-și cumpere mașină n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x