Antena Căutare

Oprescu: ANRE creste pretul gigacaloriei 'pe sest'

Sorin Oprescu a spus sambata ca ANRE creste pretul 'pe sest', dupa ce institutia a crescut cu cinci lei valoarea gigacaloriei.

'ANRE a marit pretul ca de obicei, pe sest. Sunt stat in stat, baietii astia sunt destepti la ANRE. Aud cum se discuta de baietii destepti din energie (...) de 10-12 ani, dar nu se discuta nimic de organismul statal care poarta numele de Agentia Nationala de Reglementare a Energiei care mareste pe sest pretul ca sa tina in viata unitati ale statului. ELCEN traieste din penalitatile pe care le pune primariei si, in ultima instanta, cetateanului pe umeri. Nu platesc, ca sa le fie clar. Nu platesc, ELCEN, potoliti-va. Nu am de unde', a declarat Oprescu.

Primarul General al Capitalei a spus ca nu va plati majorarea. Explicand ca, dupa majorare, gigacaloria in Bucuresti este 325 lei, din care populatia plateste 170, iar restul este subventionat de primarie.

Foto: Intact Images

Ungureanu declara razboi evaziunii: Vrea sa recupereze 1,5% din PIB in doua luni... Telefoanele inteligente sfideaza criza: Cresteri in vanzari de 25 de procente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x