Antena Căutare

(P) Ambalajele necesare pentru HoReCa, disponibile la Snick Ambalaje

Cei din HoReCa au nevoie de o serie de consumabile din gama de ambalaje. Acestea sunt de unică folosință și au un rol multiplu.

(P) Ambalajele necesare pentru HoReCa, disponibile la Snick Ambalaje
Snick Ambalaje, pune la dispoziția celor interesați o gamă largă de produse

Știm cu toții, când comandăm diverse preparate, avem pretenția ca acestea să fie livrate în ambalaje de calitate, să fie prezentabile, conținutul să fie păstrat corespunzător. Poate că nu țineți cont în mod deosebit de toate aceste caracteristici, însă în mod cert distingeți ce nu este la locul său, atunci când ambalajele nu sunt ceea ce trebuie.

Unul din furnizorii acestei nișe, Snick Ambalaje, pune la dispoziția celor interesați o gamă largă de produse. Ambalajele de unică folosință sunt necesare în pizzeri, gelaterii, restaurante de tot felul și în funcție de specificul nișei, trebuie să respecte o serie de standarde.

Comandați mostre și vă convingeți de calitate

Atunci când își aleg un furnizor, cei mai mulți simt nevoia de a testa calitatea produselor. Iată că acest lucru este posibil de asemenea în cazul colaborării cu Snick Ambalaje. Cei interesați să testeze pot comanda mai întâi de toate o sacoșă cu mostre. Pot alege diverse sortimente, totul este gratuit și astfel, convinși de ceea ce au nevoie, pot comanda stocul necesar.

Snick Ambalaje colaborează cu mulți prestatori de servicii din nișa HoReCa. Astfel, de-a lungul anilor și-a tot diversificat paleta de produse. Deține acum stocuri suficiente pentru produsele de unică folosință necesare în gelaterii, pizzerii, pentru cei care au rulote și activează în domeniul street food și nu numai. De la accesorii precum paletine și până la sacoșe, pungi, caserole și prosoape, aici regăsim toată diversitatea de ambalaje necesare.

Ambalaje biodegradabile

Ceea ce era doar o recomandare a devenit o directivă europeană ce trebuie respectată - ambalajele biodegradabile. Acestea pot fi realizate din PLA, trestie, carton sau hârtie. Toate acestea sunt disponibile în gama furnizorului Snick Ambalaje.

Aceste standarde sunt necesare, vin să reglementeze cât plastic consumăm. La capitolul ambalaje de unică folosință desigur că există un consum major. Să nu subestimăm importanța acestora. În unele cazuri ambalajele sunt nota finală pe care un client o oferă unui preparat. Cum nu poate servi în locație un meniu, nu poate avea acea experiență culinară în locație unde să fie impresionat de ambient, de cum îi este prezentată mâncarea, totul se rezumă la cum primește mâncarea livrată. Iată cât de importante sunt ambalajele!

Cum puteți comanda

Indiferent că sunteți o mică pizzerie din cartier, un restaurant de top sau faceți managementul unei restaurant sau cafenea, veți regăsi în Snick Ambalaje un aliat al afacerii voastre. Puteți comanda oricând stocul necesar de produse. Veți regăsi la fel de ușoară și posibilitatea de a comanda online, din pagina oficială. În funcție de valoarea comenzii aveți bonus un discount.

În lumea în care consumatorii sunt tot mai pretențioși și educați în privința a ceea ce își doresc să aleagă să consume, competiția este de a găsi calitatea de care toți au nevoie. Așadar completați experiența culinară pe care o oferiți clienților, cu ambalajele potrivite. Descoperiți Snick Ambalaje pentru asta.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

[email protected]

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x