Antena Căutare

Ultimă oră! Până când NU va putea ANAF să pună popriri! Termenul a fost prelungit de Camera Deputaților!

Perioada de suspendare a popririlor realizate de ANAF va fi prelungită până la 1 septembrie 2020, după cum a decis, miercuri, Camera Deputaților, în calitate de for decizional.

Ultimă oră! Până când NU va putea ANAF să pună popriri! Termenul a fost prelungit de Camera Deputaților!
Ultimă oră! Până când NU va putea ANAF să pună popriri! Termenul a fost prelungit de Camera Deputaților!

Propunerea de suspendare până la 1 septembrie a măsurilor de executare silită în materie civilă prin proprire pentru creanţele civile şi comerciale a trecut cu 300 de voturi pentru şi doar o abţinere.

PNL şi USR nu a susţinut acest act normativ. Proiectul va ajunge la preşedintele Klaus Iohannis pentru promulgare - ultimul pas necesar pentru a intra în vigoare.

Săptămâna trecută, Guvernul a extins până la 25 iunie 2020 termenul anterior de 15 iunie 2020 până la care ANAF nu demarează procedurile de executare silită. Acum, Parlamentul a extins din nou acest termen, până la 1 septembrie 2020.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit autorilor amendamentului, suspendarea executărilor silite prin poprire în forma actuală nu conduce decât la falimentul comercianților, eliminând orice şansă creditorului bugetar de a mai încasa în viitor vreo sumă din crenţele bugetare deţinute.

Grecia vrea să negocieze noi ţinte fiscale cu creditorii din zona euro, criza coronavirusului împingând ponderea datorie... Bursele au crescut puternic la nivel mondial şi euro s-a apreciat faţă de dolar, miercuri, investitorii aşteptând noi mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x