Antena Căutare

Petrom scumpeste carburantii pentru a treia oara in 2012

Petrom a majorat preturile carburantilor pentru a treia oara in 2012, la cateva zile dupa ce ce compania a primit amenda din partea Consiliului Concurentei. Benzina va costa cu 9 bani/litru mai mult, in timp ce motorina va putea fi achizitionata la un pret cu 26 de bani mai mult pe litru. Reprezentantii companiei sustin ca majorarea de pret tine exclusiv de cresterea cotatiilor si nu are legatura cu amenda.

Conform Money.ro, Petrom nu anunta modificarile de pret si nici preturile medii, ci doar preturile din fiecare statie. La statia din Soseaua Pipera nr 23, benzinele costau astazi 5,63 si, respectiv, 6 lei pe litru, cu 7 bani mai mult decat pretul de dupa ultima scumpire. La motorine, preturile sunt de 5,96 si 5,78 lei pe litru, cu un ban mai mult decat preturile vechi.

Majorarea de 7 si, respectiv, un ban este valabila doar la statia in cauza. In medie, majorarea la benzina este de 9 bani fata de pretul de referinta, pe care insa compania nu-l comunica.

Reamintim ca toate companiile petroliere au fost amendate de Consiliul Concurentei cu suma record de 205 milioane de euro pentru ca, in 2008, s-ar fi inteles sa scoata de comun acord un sortiment de benzina de pe piata. Petrom a primit cea mai mare amenda.

Daniel Florea a demisionat din postul de vicepresedinte al AVAS... Magiunul de Topoloveni, singurul produs alimentar romanesc cu protectie comunitara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x