Căutare Live

Pretul argintului, in continua crestere. Vezi ce bunuri se vor scumpi!

Pretul argintului bate record dupa record. A atins acum cel mai ridicat nivel de la inceputul anului 1980. Cine a fost inspirat si a investit in metalul pretios si-a scos de zece ori banii.


In 1995, un gram de argint costa 20 de bani. Acum, este de 15 ori mai scump. Magazinele de instrumente muzicale au fost obligate sa tot schimbe etichetele de pe produsele care contin metalul pretios.

Specialistii sunt de parere ca pretul aurului va creste cu 30-40% in urmatoare sase pana la 12 luni.

Argintul nu-si mareste valoarea in salturi, ca aurul, ci incet si sigur. La noi numai reluarea exploatarii minelor de argint i-ar putea opri cresterea. Avem 2.000 de tone de argint in sol, dar inca nu il scoate nimeni la suprafata.

Sapte ani fara impozit pe cladiri pentru reabilitarea termica... Afacerile cu lana, in continua ascensiune pe piata europeana...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri