Antena Căutare

S-a făcut ANUNȚUL! Prețul carburanților, plafonat pe perioadă determinată. Când se va aplica

Veşti bune pentru şoferi! De la anul, preţurile la pompă ar putea scădea. Ministrul finanţelor propune eliminarea supraaccizei de aproape 40 de bani, dar şi plafonarea tarifelor pe litrul de carburant.

Veşti bune pentru şoferi! Din 2019, preţurile la pompă ar putea scădea. Ministrul Finanţelor propune eliminarea supraaccizei de aproape 40 de bani, dar şi plafonarea tarifelor pe litrul de carburant.

Plafonarea prețului carburanților din 2019 ar fi o premieră în România. Vestea a fost confirmată de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a declarat că ia în calcul o astfel de variantă și spune că se dorește eliminarea supraaccizei, cea care a dus la scumpirea carburanților cu aproape 40 de bani pe litru.

Ministrul declară că trebuie să aibă loc și discuții cu reprezentanți de la Consiliul Concurenței, pentru găsirea unei variante legale, admisă de Uniunea Europeană, pentru această plafonare.

Încep înscrierile pentru Eco-Vouchere! Ce trebuie să faci să primești 9.000 de lei ... O schimbare majoră, posibilă în privința tarifelor RCA. Peste șase milioane de consumatori ar putea fi afectați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x