Căutare Live

Preţurile petrolului au crescut la un nou maxim al ultimelor trei luni

Preţurile petrolului au crescut luni la un nou maxim al ultimelor trei luni, susţinute de optimismul privind semnarea acordului comercial dintre Statele Unite şi China şi de date industriale peste aşteptări, în timp ce traderii urmăresc îndeaproape situaţia din Orientul Mijlociu, în urma atacurilor aeriene americane în Irak şi Siria, transmite Reuters.

Cotaţia petrolului Brent a urcat cu 55 de cenţi, la 68,71 dolari pe baril, în timp ce preţul petrolului american WTI a avansat cu 28 de cenţi, la 62 de dolari pe baril.

Pe parcursul tranzacţiilor, petrolul Brent a atins 68,99 dolari pe baril, iar petrolul WTI 62,34 dolari pe baril. În ambele cazuri, cotaţia a fost la cel mai ridicat nivel de după 17 septembrie.

În termeni anuali, preţul petrolului Brent a crescut cu aproximativ 27% în 2019, iar petrolul WTI cu circa 36%.

Consilierul pentru comerţ al Casei Albe Peter Navarro a declarat într-un interviu la Fox News că faza întâi a acordului comercial dintre SUA şi China va fi semnată săptămâna viitoare.

Navarro a citat, dar nu a confirmat o ştire potrivit căreia vicepremierul chinez Liu He va face o vizit la Washington pentru semnarea acordului.

“Washingtonul o trimis o invitaţie, iar Beijingul a acceptat-o”, a declarat o sursă citată de publicaţia South China Morning Post.

Sursa : news.ro

Producătorul de ochelari EssilorLuxottica a descoperit transferuri frauduloase bani care i-ar afecta rezultatele din 201... Supraacciza la carburanţi, eliminată de la 1 ianuarie 2020...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri