Antena Căutare

Prima sectiune a portalului e-Romania, lansata in decembrie

Ministerul Comunicatiilor va lansa in decembrie o sectiune a portalului e-Romania care va contine informatii oficiale privind toate localitatile din Romania, proiect in valoare de zece milioane de euro.

"Lansarea va avea loc in jurul datei de 15 decembrie. Pe langa aceste informatii, cetatenii vor putea accesa un numar de 25 de servicii, unul dintre acestea fiind inchirierea unui loc de parcare situat in apropierea domiciliului. Practic, posesorii de autoturisme vor putea transmite Primariei o cerere dupa ce vor accesa, printr-un cont si o parola, pagina web a Primariei. Ulterior, cererea va parcurge un traseu pentru avizare si, daca sunt locuri de parcare libere, va fi aprobata, iar cetateanul va achita taxa anuala pentru inchiriere", a declarat azi Andrei Savulescu, director in cadrul institutiei.

El a spus ca fondurile necesare punerii in practica a proiectului se ridica la aproximativ zece milioane de euro, din care Ministerul Comunicatiilor a achitat deja trei milioane de euro, restul sumei urmand sa fie transferat furnizorului in 2011.

Licitatia pentru acest proiect a avut loc in noiembrie 2009 si a fost castigata de Omnilogic, valoarea ofertei ridicandu-se la 49,96 milioane de lei (TVA inclusa).

Sursa: Jurnalul National

Romania a reusit sa imprumute 1,3 mld. euro cu o dobanda de 4,8%... Phishing, in numele MFP: Mail-uri false cu asa-zise rambursari de impozite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x