Antena Căutare

Program Lidl, pe timpul stării de urgență. Măsuri speciale împotriva coronavirus

Program Lidl. Pandemia de coronavirus care afectează România dă peste cap și activitatea magazinelor.

Program Lidl, pe timpul stării de urgență. Măsuri speciale împotriva coronavirus
Program Lidl, pe timpul stării de urgență. Măsuri speciale împotriva coronavirus | Pixabay

Programul magazinelor Lidl este de la 07:30 la 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica între 08:00-21:00, cu mici modificări în anumite zone.

Lidl a anunțat totuși o serie de măsuri menite să ajute la oprirea răspândirii coronavirusului.

Lidl recomandă evitarea cumpărăturilor în timpul orelor de vârf (17:00-19:00).

Lidl recomandă regulile de igienă de bază, păstrarea distanței de cel puțin 1 metru față de celelalte persoane aflate la rând, la casele de marcat și face un apel pentru combaterea risipei alimentare.

Lidl le recomandă clienților să folosească plata prin card bancar, să vină la cumpărături doar când au nevoie și să dea dovadă de solidaritate față de ceilalți oameni.

Citește și: Supermarketurile și Mall-urile și-au stabilit programul. Când poți merge la cumpărături?

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România îi roagă pe clienţi să fie cumpătaţi şi chibzuiţi la ce şi cât cumpără şi îi asigură că există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem "solidari şi ne gândim la nevoile tuturor".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Program Poșta Română, în timpul stării de urgență

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România a fost înfiinţată în anul 2003 şi grupează următoarele 19 companii din retailul alimentar şi nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi, Selgros. AMRCR este membră a Confederaţiei Patronale "Concordia" şi a organizaţiei "EuroCommerce".

Guvernul prorogă până la 30 iunie termenul pentru plata impozitului pe clădiri şi pe mijloacele de transport, cu menţine... Program Kaufland, pe timpul stării de urgență. Măsuri speciale împotriva coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x