Antena Căutare

PwC a finalizat vânzarea unui teren de 9 hectare din Bucureşti al firmei Bel Rom Nouă, aflată în faliment, pentru 18,5 milioane euro

PwC Business Recovery Services (PwC BRS), divizia de restructurare a PwC România, a anunţat luni că a finalizat vânzarea terenului de nouă hectare din Bucureşti al Bel Rom Nouă, firmă aflată în faliment, pentru 18,5 milioane euro.

”Terenul, situat pe Şoseaua Colentina, a fost adjudecat la preţul de 18,5 milioane euro (+ TVA aplicabilă) de către societatea SIFI BH Retail, în cadrul licitaţiei publice deschise, cu strigare, pe care PwC BRS a organizat-o în data de 25 februarie”, arată PwC într-un comunicat.

Procesul de valorificare a fost încheiat în data de 12 martie, prin semnarea de către părţi a contractului de vânzare-cumpărare a activului.

”În vederea valorificării terenului am prospectat mai mulţi potenţiali investitori, terenul fiind, prin suprafaţa generoasă şi prin poziţionare, pretabil pentru o utilizare variată. După demersuri succesive de testare a pieţei şi de valorificare, terenul de nouă hectare format din două loturi alipite, a fost valorificat către SIFI BH Retail, la o valoare cu mult peste valoare stabilită prin raportul de evaluare, fiind cu siguranţă una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare ale anului”, a declarat Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare şi Insolvente din cadrul PwC România.

Societatea Bel Rom a intrat în faliment în octombrie 2016, iar în anul 2017 PwC BRS a preluat mandatul de lichidator judiciar.

PwC este o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu 276.000 de angajaţi ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanţei fiscale şi consultanţei pentru afaceri.


Sursa : news.ro

Decret Iohannis - măsuri în domeniul economic. Prețurile se pot plafona, dar nu la alimentele de „fițe”... Electrica anunţă că suspendă activitatea din centrele de relaţii cu clienţii, până în 20 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x