Antena Căutare

Razboiul Vintu-Ghita intra in faza actelor falsificate

O semnatura falsa a fost folosita in instanta de compania Coresi pentru a scoate Realitatea Media din spatiile inchiriate in Casa Presei.

Angajatii Realitatea Media risca sa fie tinuti la usa institutiei si sa nu-si mai poata exercita meseria din cauza unei semnaturi falsificate. Totul a inceput la sfarsitul anului trecut cand Compania Coresi, proprietara a spatiilor inchiriate de Realitatea Media in Casa Presei, a cerut in instanta evacuarea societatii de presa din aceste spatii din cauza unor datorii si a expirarii contractului.

Este vorba despre 11 spatii cu o suprafata totala de 5462 de metri patrati si o terasa de 1200 metri patrati. Termenul de judecata a fost fixat la 28 martie 2011, numai ca inainte de acest termen, Compania Coresi a depus o adresa, datata 3.02.2011, semnata de directorul general al Realitatea Media, Sorin Enache, si cu stampila societatii, in care se arata ca institutia de presa isi face cunoscuta intentia de a preda spatiile. In aceste conditii, Compania Coresi cere Tribunalului Bucuresti Sectia a IV-a Comerciala sa constate ca dosarul privind cererea de evacuare a ramas fara obiect.

Lovitura de teatru insa. Semnatura directorului general Sorin Enache de pe adresa trimisa de catre Realitatea Media Companiei Coresi este falsa. Sorin Enache a adus acest lucru la cunostinta Consiliului de Administratie al Realitatea Media printr-o adresa in care arata ca precizarea depusa in instanta de Compania Coresi privind intentia Realitatea Media de a ceda spatiile este insotita de copiile unei adrese si a trei procese verbale de predare -primire.

Sorin Enache arata ca aceste documente, datate pe 3.02.2011 sI 11.02.2011, nu au numar de iesire/ inregistrare de la Realitatea Media, dar poarta stampila societatii sI contine o semnatura care nu-i apartine.

Tot articolul, in Jurnalul National

RCS&RDS cere de la banci 150-200 millioane $ pentru achizitia UPC... Telegrama WikiLeaks din 2008: Romania isi va reveni din recesiune in 2009...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x