Antena Căutare

Reţeaua Digi Mobil anunţă peste două milioane de numere de mobil portate, de la înfiinţarea serviciului de portabilitate în 2008

Reţeaua Digi Mobil a depăşit pragul de 2 milioane de numere de telefonie mobilă portate, din octombrie 2008, când a fost lansat serviciul în România, până la 31 ianuarie 2020, potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

În aceeaşi perioadă, Digi Tel, serviciul de telefonie fixă al operatorului, a atras prin portare peste 258.000 de numere

”Cu 2.033.468 numere de telefonie mobilă portate, reţeaua Digi Mobil se menţine ca principală destinaţie de portare pe segmentul comunicaţiilor electronice mobile în România. În aceeaşi perioadă, reţeaua fixă a atras peste 258.000 de numere, Digi fiind, de asemenea, operatorul preferat pentru portare de utilizatorii acestor servicii. În total, 2.291.536 de numere de telefonie fixă şi mobilă au venit prin portare în reţeaua Digi, în cei peste 11 ani de existenţă ai serviciului de portabilitate, conform datelor prezentate de autoritatea de reglementare”, arată grupul Digi | RCS & RDS într-un comunicat.

În plus, luna ianuarie a acestui an a marcat un nou record al ultimelor 24 de luni pentru Digi Mobil, cu 36.048 de numere de telefonie mobilă portate.

”Digi | RCS & RDS s-a menţinut ca lider la portabilitatea globală (numere de telefonie fixă şi mobilă portate), cu 37.922 numere portate, reprezentând 44% din totalul portărilor înregistrate de serviciul ANCOM, în prima lună a anului”, mai informează grupul.

Digi Mobil şi Digi Tel au atras cu 48% mai multe numere de telefonie fixă şi mobilă în ianuarie 2020 decât în ianuarie 2018 şi cu 14 % mai multe numere decât în aceeaşi perioadă a anului anterior (33.355 numere portate în reţeaua fixă şi mobilă).

Digi Mobil este serviciul de telefonie şi date mobile din portofoliul grupului Digi | RCS & RDS. Liderul pieţei de internet, pay-tv şi servicii convergente, în România, cu operaţiuni şi în Ungaria, Spania şi Italia, Digi | RCS & RDS figurează în top 3 operatori tradiţionali de cablu în Europa. Compania ajunge la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România şi Ungaria.


Sursa : news.ro

Curtea Constituţională a decis că ordonanţa de urgenţă care reglementează vânzarea cartelelor prepay doar cu buletinul ş... Cifra de afaceri a Grupului TeraPlast a crescut cu 21% în 2019, la 972,6 milioane de lei. Grupul şi-a dublat activitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x